Στην κοπή της πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου Αττικής, που έγινε χτες, 18 Φεβρουαρίου 2019, στο χώρο εκδηλώσεων των γηπέδων ARENAS.C., παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός.

 

Ο κ. Βραχνός συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ηλία Ζορμπαλά καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις του συλλόγου σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και κοινωνικής προσφοράς. Όπως είπε ο κ. Βραχνός,  η προστασία του περιβάλλοντος και οι δράσεις ευαισθητοποίησης των δημοτών σε θέματα ανακύκλωσης είναι βασικός άξονας του προγράμματος του συνδυασμού «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» που θα παρουσιάσει το προσεχές διάστημα, ενόψει των επικείμενων  δημοτικών εκλογών.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Νίκος Πέππας , η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και υποψήφια με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Αικατερίνη Ιωάννου, η δημοτική σύμβουλος, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή»  κ. Ελένη Λέκκα,  καθώς επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ.κ. Αν. Μπραϊμης, Γιούλα Μπάρλα και Στ. Παπαχαρίτος.